4 riekių kvietinės duonos,
2 svogūnų,
4 saldžiųjų paprikų,
1 šaukšto aliejaus,
pusės citrinos sulčių,
1 šaukšto tiršto kečupo,
po žiupsnelį druskos,
cukraus,
maltų raudonųjų pipirų,
griežinėlių puskiečio arba kietojo sūrio.
GAMINIMAS:
Išvalytas paprikas, svogūnus supjaustykite žiedeliais ir pakepinkite aliejuje, kad suminkštėtų. Marinatą paruoškite iš citrinos sulčių, kečupo, cukraus, druskos ir maltų pipirų, užpilkite juo svogūnus su paprikomis ir palaikykite šaltai per naktį.
Apkepinkite duonos riekes, apdėliokite marinuotomis daržovėmis, ant viršaus uždėkite po sūrio griežinėlį. Įdėkite į įkaitintą orkaitę ir trumpai apkepkite.