4 kiaušinių,
200 g baltos duonos,
80 g kumpio,
1 svogūno,
2 šaukštų margarino,
1 šaukštelio garstyčių,
petražolių,
druskos.
( 4 porcijos )
GAMINIMAS:
Duoną pamirkykite kiaušinio plakinyje, pakočiokite, suformuokite puodelius ir apkepkite keptuvėje įkaitinus dalį sviesto. Smulkiai supjaustytą kumpį ir svogūną apkepkite likusiu sviestu, įdėkite garstyčių. Duonos puodelius sudėkite į skardą.
Į kiekvieną įmuškite po kiaušinį, įberkite druskos, pipirų, pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite tiek, kad trynys liktų skystas. Ant viršaus uždėkite kepinto svogūno ir kumpio, pabarstykite smulkintomis petražolėmis. (Duonos puodelių galite pasigaminti ir iš juodos ruginės duonos.