Pyragėliai su kelmučiais ir kopūstais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragėliai su kelmučiais ir kopūstais


INGREDIENTAI:

110 g marinuotų kelmučių,
300 g miltų,
450 g raugintų kopūstų,
1 kiaušinio,
150 g sviesto,
1 svogūno,
2 valg. šaukšt. vandens,
druskos.


GAMINIMAS:

Miltus išsijokite. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir įpilkite vandens. Minkykite, kol gausite tinkamą kočioti tešlą. Tešlą padalinkite į keturias dalis ir plonai iškočiokite. Išpjaukite maždaug 8,5 cm skersmens apskritimus.

Susmulkintus kopūstus, svogūną ir geybus apkepkite atskirai svieste. Sumaišykite visus įdaro ingredientus. Dėkite šaukštą įdaro į kiekvieną apskritimą. Užlenkite tešlą ir gerai sutvirtinkite kraštus (įspauskite šakute arba užlankstykite pirštais).

Užvirkite sūdytą vandenį ir dėkite į jį pyragėlius (po keletą). Kai jie iškils - apverskite ir virkite dar 5 minutes. Išimkite ir patiekite su grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668