560 g lašišų faršo,
50 g džiūvėsėlių,
40 g smulkinto raudonojo svogūno,
2 arbat. šaukšt. garstyčių,
1 arbat. šaukšt. krienų,
kiaušinio,
1 arbat. šaukšt. smulkinto šviežio rozmarino,
druskos,
pipirų,
alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Dubenyje sumaišykite lašišų faršą, džiūvėsėlius, svogūną, garstyčias, krienus ir kiaušinį. Sudėkite prieskonius ir rozmariną ir pusvalandį palaikykite šaldytuve. Įkaitinkite kepsninę arba keptuvę.
Suformuokite 4 paplotėlius, kiekvieną iš jų aptepkite alyvuogių aliejumi ir lengvai apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite kiekvieną pusę po 4-5 min. Patiekite su šviežiomis salotomis.