Žalumynų padažas žuviai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žalumynų padažas žuviai


INGREDIENTAI:

2 valg. šaukšt. grietinėlės,
8 valg. šaukštus sviesto,
100 ml sauso balto vyno,
2 valg. šaukštai balto vyno acto,
mažo smulkinto svogūno,
1 arbat. šaukšt. sukapotų šviežių čiobrelių,
1 arbat. šaukšt. smulkintų šviežių bazilikų,
1 arbat. šaukšt. smulkintų šviežių česnakų laiškų,
1 arbat. šaukšt. smulkintų šviežių petražolių,
šviežiai maltų pipirų.


GAMINIMAS:

Stipriai įkaitinkite puodą, jame užvirinkite vyną, actą, svogūną, grietinėlę ir čiobrelius ir leiskite paburbuliuoti apie 5 min. Sumažinkite ugnį iki visai mažos ir po mažą gabalėlį įmaišykite sviestą, kol padažas sutirštės ir taps kreminis.

Sviestas neturi perkaisti ir visai ištirpti. Jei reikia, patraukite puodą nuo ugnies. Pagal skonį pasūdykite ir įdėkite pipirų, įmaišykite žoleles. Patiekite šiltą, bet ne karštą. Į padažą mirkykite rūkytos žuvies gabalėlius ir mėgaukitės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668