Jautienos iešmeliai su Pietryčių Azijos padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos iešmeliai su Pietryčių Azijos padažu


INGREDIENTAI:

4 arbat. šaukšt. sojų padažo,
1 stikl. citrinų sulčių,
laiškinių svogūnų,
2 skilt. česnako,
3 cm imbiero,
1 arbat. šaukšt. cukraus,
1 arbat. šaukšt. maltos aitriosios paprikos,
3 valg. šaukšt. aliejaus,
300 g jautienos filė (padalinti į 12 lygių gabaliukų),
30 g šviežiai smulkintos kalendros,
15 g mėtų,
2 valg. šaukšt. vandens.


GAMINIMAS:

Prieš verdami mėsą, medinius iešmelius apie 30 minučių palaikykite vandenyje. Į maisto smulkintuvą supilkite citrinų sultis, vandenį, sojų padažą, česnaką, susmulkintą imbiero šaknį, cukrų ir aitriąją papriką.

Trindami įpilkite 2 valgomuosius šaukštus aliejaus ir trinkite toliau, kol padažas taps panašus į emulsiją. Dubenyje mėsą sumaišykite su 2 valgomaisiais šaukštais šio padažo ir likusiu šaukštu aliejaus.

Marinuokite 15-30 minučių. Dubenyje sumaišykite kalendrą, mėtas, laiškinius svogūnus ir likusį padažą. Ant kiekvieno iešmelio verkite po gabaliuką mėsos ir kepkite ant grotelių 3-4 minutes iš kiekvienos pusės. Patiekite su padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668