220 g kreminio sūrio,
100 g parmezano sūrio,
2 skilt. česnako.
Į d a r u i:
50 g virto kumpio,
2 valg. šaukšt. "Pesto" padažo,
2 valg. šaukšt. bazilikų,
4 valg. šaukšt. kedrų riešutų,
2 valg. šaukšt. krienų,
5 svogūnų laiškų,
2 valg. šaukšt. pomidorų pastos,
2 valg. šaukšt. kalendrų,
2 svogūnų laiškų,
1 valg. šaukšt. aitriosios paprikos.
GAMINIMAS:
Dubenyje gerai sumaišykite kreminį sūrį su smulkiai tarkuotu parmezanu ir sutrintomis česnako skiltelėmis. Gautą masę padalinkite į tris dalis. Gaminkite "Pesto" rutuliukus. Sūrio masę sumaišykite su "Pesto" padažu ir smulkintais šviežiais bazilikų lapeliais.
Įberkite du šaukštus sausoje keptuvėje paskrudintų ir pasmulkintų kedrų riešutėlių. Drėgnais delnais formuokite rutuliukus ir apvoliokite juos likusiuose kedrų riešutėliuose. Atšaldykite. Gaminkite rutuliukus su kumpiu ir krienais. Sūrio masę sumaišykite su krienais ir smulkiai supjaustytu kumpiu bei svogūnų laiškais.
Drėgnais delnais formuokite rutuliukus. Atšaldykite. Gaminkite aštrius rutuliukus. Sūrio masę sumaišykite su pomidorų pasta, smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais, kalendrų lapeliais ir aitriąja paprika. Drėgnais delnais formuokite rutuliukus. Atšaldykite. Patiekite su sūriais sausainėliais, krekeriais.