2 stiklinės riebios grietinėlės,
4 šaukštai natūralios kakavos,
pusė stiklinės cukraus,
4 kiaušinių tryniai,
pagal skonį vanilinio cukraus,
pusė stiklinės graikinių riešutų.
GAMINIMAS:
Elektriniu plakikliu plakite kiaušinių trynius, cukrų, vanilinį cukrų ir kakavos miltelius, kol susidarys puri ir beveik balta masė. Kitame puodelyje iki standžios masės išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į kiaušinių masę. Riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje, pasmulkinkite, įmaišykite į ledų masę.
Paruoštą mišinį krėskite į indą, sandariai uždarykite ir pastatykite į šaldiklį. Šaldykite 3-4 valandas. Ledus į lėkšteles dėkite specialiu karštame vandenyje pamirkytu šaukšteliu. Tiekite šalia padėjus riešutų puselių ir apšlakščius karameliniu sirupu.