Prancūziški orkaitėje kepti lietiniai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Prancūziški orkaitėje kepti lietiniai


Recepto įvertinimas:3 balai3 balai3 balai


INGREDIENTAI:

100 g vytintos dešros,
100 g kvietinių miltų,
100 ml pieno,
100 ml vandens,
1 kiaušinio,
2 v. š. aliejaus,
1 morkos,
1 mažos paprikos,
100 g porų,
50 ml grietinėlės,
2 šak. šviežių krapų,
pagal skonį druskos,
1 kiaušinio plakiniui.

GAMINIMAS:

Iš miltų, pieno, vandens, 1 kiaušinio ir žiupsnelio druskos užmaišykite tešlą ir aliejumi pateptoje keptuvėje iškepkite lietinius blynus. Morką nuskuskite. Pašalinkite paprikos sėklas. Morką, papriką ir porą smulkiai supjaustykite ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus.

Kai daržovės suminkštės, supilkite grietinėlę ir pakaitinkite, kol sutirštės. Pabaigoje daržoves pagardinkite smulkintais krapais, pagal skonį įberkite druskos. Į lietinių vidurį krėskite šaukštą paruošto įdaro, ant jo dėkite gabalėlį vytintos dešros. Perlenkite blynelį per pusę, tada suimkite kraštus ir sukabinkite juos mediniu pagaliuku.

Taip paruoštus blynelius dėkite ant sviestu išteptos skardos (arba skardą galite iškloti kepimo popieriumi), patepkite blynelius kiaušinio plakiniu ir kepkite 180 laipsnių karščio orkaitėje 5-8 minutes.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668