Žuvies filė alaus tešloje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvies filė alaus tešloje


INGREDIENTAI:

0,5 žuvies filė,
100 g miltų,
0,25 l tamsaus alaus,
2 kiaušinių,
aliejaus kepti,
1 citrinos sulčių,
kelių citrinos griežinėlių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Miltus išmaišykite su alumi ir dviem žiupsneliais druskos, tešlą uždenkite ir 20 min. palaikykite. Kiaušinio trynį atskirkite nuo baltymo. Baltymą išplakite. Trynį įmaišykite į alaus tešlą, po to sudėkite ir atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus.

Filė pasūdykite, papipirinkite ir apšlakstykite citrinos sultimis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Žuvies filė pamirkykite alaus tešloje ir kepkite karštoje keptuvėje iš abiejų pusių po 3 min. Po to žuvį išimkite, nuvarvinkite. Patiekite su salotomis, bulvėmis ir citrinos griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668