150 g kiaulienos faršo,
30 g kubeliais pjaustytų svogūnų,
50 g sluoksniuotos tešlos,
1/2 kiaušinio aptepti,
kiaulienos prieskonių,
juodųjų pipirų,
maltų rozmarinų,
malto cinamono.
P a d a ž u i:
1 skiltelės česnako,
1 šaukšto grietinės,
1 šaukštelio kečupo,
1/2 šaukštelio sojų padažo,
1 šaukštelio aliejaus.
GAMINIMAS:
Į kiaulienos faršą sudėkite kubeliais pjaustytus svogūnus, suberkite prieskonius, išmaišykite, suformuokite dešrelę, apsukite sluoksniuotos tešlos juostelėmis, aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite 160 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
Patiekiant supjaustykite. Padažui česnaką susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje. Sudėkite visus produktus ir maišant pakaitinkite iki virimo.