Varškės ir žalumynų padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės ir žalumynų padažas


INGREDIENTAI:

250 g riebios grūdėtosios varškės,
indelis plakamosios grietinėlės,
nemažas ryšulėlis svogūnų laiškų,
po šaukštą krienų ir
citrinos sulčių,
pagal skonį krapų ir
petražolių,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Grietinėlę gerai atšaldykite ir išplakite iki standžių putų. Grūdėtąją varškę nukoškite, kad neliktų skysčio, kiek patrinkite šakute, pagardinkite krienais, pipirais ir citrinos sultimis, pagal skonį pasūdykite. Tada įmaišykite iki standžių putų išplaktą grietinėlę - padažas turi būti purus.

Visus žalumynus nuplaukite, labai smulkiai sukapokite. Iš varškės masės dviem šaukštais formuokite rutuliukus, juos apibarstykite kapotais žalumynais. Padažas tinka su rūkytomis ir sūdytomis lašišomis, skrudinta duona, paukštiena, šviežių daržovių salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668