300 g jautienos,
3 svogūnai,
nedidelė morka,
50 g saliero gumbo,
3 juodųjų pipirų žirneliai,
lauro lapelis,
150 g japoninių ridikų,
100 ml majonezo,
aliejaus,
druskos.
GAMINIMAS:
Jautieną dėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir užkaiskite. Morką, salierą bei vieną svogūną nulupkite, stambiai supjaustykite ir pakepinkite sausoje keptuvėje tris minutes. Daržoves krėskite į puodą su mėsa. Įberkite druskos, įmeskite lauro lapelį ir virkite 30 minučių.
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos įmeskite juodųjų pipirų žirnelius. Išvirusią mėsą išgriebkite iš sultinio, ataušinkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Ridikus nuplaukite, nulupkite ir stambiai sutarkuokite.
Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir keturias minutes pakepkite su aliejumi. Ridikus sumaišykite su svogūnais, pabarstykite druska, ant viršaus krėskite majonezo, sudėkite mėsos griežinėlius.