Jautienos ir ridikų užkandis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos ir ridikų užkandis


INGREDIENTAI:

300 g jautienos,
3 svogūnai,
nedidelė morka,
50 g saliero gumbo,
3 juodųjų pipirų žirneliai,
lauro lapelis,
150 g japoninių ridikų,
100 ml majonezo,
aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Jautieną dėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir užkaiskite. Morką, salierą bei vieną svogūną nulupkite, stambiai supjaustykite ir pakepinkite sausoje keptuvėje tris minutes. Daržoves krėskite į puodą su mėsa. Įberkite druskos, įmeskite lauro lapelį ir virkite 30 minučių.

Likus 10 minučių iki virimo pabaigos įmeskite juodųjų pipirų žirnelius. Išvirusią mėsą išgriebkite iš sultinio, ataušinkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Ridikus nuplaukite, nulupkite ir stambiai sutarkuokite.

Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir keturias minutes pakepkite su aliejumi. Ridikus sumaišykite su svogūnais, pabarstykite druska, ant viršaus krėskite majonezo, sudėkite mėsos griežinėlius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668