3 lavašai,
3 vištų krūtinėlės,
4 kiaušiniai,
300 g sūrio,
žalumynų,
pakelis majonezo.
GAMINIMAS:
Išvirtas krūtinėles supjaustykite, sūrį sutarkuokite. Virtus kiaušinius taip pat sutarkuokite ir sumaišykite su supjaustytais žalumynais. Tuomet patieskite ant stalo foliją (ji turi būti didesnė už lavašo lakštą).
1 sluoksnis: ant folijos padėkite vieną lavašą, užtepkite 1/3 pakelio majonezo, uždėkite supjaustytą vištos krūtinėlę. 2 sluoksnis: ant viršaus uždėkite antrą lakštą, vėl užtepkite 1/3 pakelio majonezo, suberkite ir paskirstykite kiaušinius su žalumynais. 3 sluoksnis: uždėkite dar vieną lavašą, patepkite likusiu majonezu ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
Paskui visa tai kruopščiai susukite į vyniotinį ir suvyniokite į foliją. Norint, kad vyniotinis būtų švelnaus skonio, prieš patiekiant į stalą reikėtų 10-12 valandų jį palaikyti šaldytuve, kad viskas įsigertų, tačiau jei negalite laukti tiek laiko, naudokite daugiau majonezo.