Vynuogės baltojo vyno drebučiuose su vaniliniu kremu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vynuogės baltojo vyno drebučiuose su vaniliniu kremu


INGREDIENTAI:

1 kg raudonųjų vynuogių,
700 ml sauso baltojo vyno,
300 g želė cukraus.

Vaniliniam k r e m u i:
3 kiaušinių trynių,
30-60 g cukraus miltelių,
300 ml grietinėlės,
10 g cukraus su vanile.


GAMINIMAS:

Vynuoges nuplaukite, perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Sumaišykite vyną su želė cukrumi ir pavirinkite apie pusę minutės. Mišinį atšaldykite šaldytuve. Į formą sudėkite vynuogių puseles ir ant jų iš lėto supilkite mišinį. Palikite šaldytuve stingti. Laikykite šaltai iki patiekiant.

Vaniliniam kremui iki purumo išplakite kiaušinio trynius su cukraus milteliais. Kitame inde išplakite grietinėlę su vaniliniu cukrumi. Supilkite gautą masę į kiaušinių trynių masę ir išmaišykite. Laikykite šaltai iki patiekiant. Drebučius labai tinka skanauti su vaniliniu kremu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668