700 g faršo,
didelė bulvė,
kiaušinis,
miltų,
aliejaus,
druskos,
pipirų.
O m l e t u i:
3 kiaušiniai,
1/4 stiklinės pieno,
žalumynų.
P a d a ž u i:
3 šaukštai grietinės,
2 skiltelės česnako,
100 g sūrio.
GAMINIMAS:
Bulvę nuskuskite, sutarkuokite ir nuspauskite. Tarkius sudėkite į faršą, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų, miltų ir kruopščiai išmaišykite. Omletui skirtus kiaušinius išplakite su pienu, suberkite žalumynus ir iškepkite omletą. Jį supjaustykite juostelėmis, kiekvieną iš jų suvyniokite.
Tuomet padarykite iš faršo paplotėlius, į jų vidų įdėkite suvyniotą omleto juostelę ir suformuokite suktinius. Apkepkite juos iš abiejų pusių aliejuje, paskui sudėkite į skardą. Padažą gaminkite taip: sūrį ir česnako skilteles smulkiai sutarkuokite ir sumaišykite su grietine.