500 g vištų kepenėlių,
stiklinė virtų perlinių kruopų,
kiaušinis,
svogūnas,
25 g sviesto,
pieno,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
3 šaukštai krakmolo,
maltų pipirų,
malto muskato,
malto imbiero,
druskos,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Kepenėles valandą mirkykite piene. Svogūną supjaustykite kubeliais, apkepinkite su sviestu, tada dėkite kepenėles ir dar pakepkite. Praaušusias sumalkite mėsmale, įmuškite kiaušinį, berkite džiūvėsėlių, krakmolą, perlines kruopas, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.
Iš kepenėlių mišinio darykite maltinius, juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite su aliejumi. Maltinius tiekite su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.