Vištų kepenėlių ir perlinių kruopų maltiniai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištų kepenėlių ir perlinių kruopų maltiniai


INGREDIENTAI:

500 g vištų kepenėlių,
stiklinė virtų perlinių kruopų,
kiaušinis,
svogūnas,
25 g sviesto,
pieno,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
3 šaukštai krakmolo,
maltų pipirų,
malto muskato,
malto imbiero,
druskos,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Kepenėles valandą mirkykite piene. Svogūną supjaustykite kubeliais, apkepinkite su sviestu, tada dėkite kepenėles ir dar pakepkite. Praaušusias sumalkite mėsmale, įmuškite kiaušinį, berkite džiūvėsėlių, krakmolą, perlines kruopas, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.

Iš kepenėlių mišinio darykite maltinius, juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite su aliejumi. Maltinius tiekite su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668