Suomiška raudonoji mišrainė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Suomiška raudonoji mišrainė


INGREDIENTAI:

5 nedideli virti ar marinuoti burokėliai,
2 virtos bulvės,
2 virtos morkos,
druskos ir
pipirų pagal skonį,
smulkintų žalumynų,
aliejaus,
smulkintų svogūnų,
sūdytos ar rūkytos žuvies.

Rausvajam p a d a ž u i:
2 desert. šaukšt. riebios grietinėlės ar grietinės,
1 šaukšt. vyno acto ir
burokėlių marinato.


GAMINIMAS:

Šiai mišrainei imkite nedidelius virtus ar marinuotus burokėlius ir po 2 virtas bulves bei morkas. Daržoves supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, maltais pipirais, smulkintais žalumynais ir viską išmaišykite su aliejumi. Mišrainę iš karto galite patiekti prie mėsos ar žuvies patiekalų.

Arba į šiek tiek pastovėjusią dar pridėkite smulkintų svogūnų, sūdytos ar rūkytos žuvies, atskirai prie mišrainės patiekite rausvąjį padažą. Jam 2 desertinius šaukštus riebios grietinėlės ar grietinės išplakite su šaukšteliu vyno acto bei burokėlių marinato, kad būtų gražesnė spalva.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668