Vidutinio dydžio burokėlis,
3 bulvės,
1-2 morkos,
marinuotas agurkas,
rūkytos žuvies (stauridės, skumbrės ar silkės),
2 šaukštai raugintų kopūstų,
svogūno,
aliejaus,
druskos pagal skonį ir
maltų pipirų,
smulkintų žalumynų.
GAMINIMAS:
Išvirkite vidutinio dydžio burokėlį, 3 bulves ir 1-2 morkas. Daržoves, taip pat marinuotą agurką supjaustykite nedideliais kubeliais, sumaišykite su plonais rūkytos žuvies (stauridės, skumbrės ar silkės) gabaliukais.
Įdėkite 2 šaukštus raugintų kopūstų ir smulkiai supjaustytų svogūnų. Mišrainę užpilkite aliejumi, pagal skonį pagardintu druska bei maltais pipirais. Viršų pabarstykite smulkintais žalumynais.