Vištienos apkepėlė su sūriu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos apkepėlė su sūriu


Recepto įvertinimas:1 balas


INGREDIENTAI:

500 g vištienos filė,
100 g pievagrybių,
1 šaukšto aliejaus,
1 lauro lapo,
3 kvapiųjų pipirų žirnelių,
500 ml mėsos sultinio,
100 ml grietinėlės,
druskos,
pipirų,
4 šaukštų pakepintų miltų,
100 g tarkuoto sūrio,
petražolių.

GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite nedideliais storesniais gabaliukais. Grybus supjaustykite skiltelėmis. Įkaitinkite aliejų ir lengvai apkepinkite mėsą, kad įgautų auksinę spalvą. Sudėkite grybus ir viską kepinkite dar kelias minutes. Įdėkite lauro lapą, kvapiuosius pipirus, supilkite sultinį.

Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies 10 min. Supilkite grietinėlę, įberkite druskos, pipirų. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Troškinį dar kartą užvirinkite, atsargiai įmaišykite pakepintus miltus, išmaišytus vandenyje. Maišant virkite apie 1 min. Nuimkite nuo ugnies.

Išimkite lauro lapą ir kvapiuosius pipirus. Troškinį perdėkite į kepimo indą arba 4 mažesnius indus, apibarstykite sūriu ir pašaukite į orkaitę. Kepkite, kol susidarys auksinė plutelė. Papuoškite petražolių lapeliais. Patiekite su ryžiais, prancūzišku batonu arba virtomis bulvėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668