750 g kalakuto krūtinėlės,
100 g džiovintų abrikosų,
100 g džiovintų slyvų,
šaukšto aliejaus,
0,5 stiklinės raudonojo pusiau saldaus vyno,
prieskoninių žolelių (petražolių),
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Kalakuto krūtinėlę aštriu peiliu išilgai perpjaukite pusiau, bet ne iki galo, kad gautumėte "kišenę". Paukštieną pabarstykite prieskoniais ir smulkintomis žolėmis. Nuplautas slyvas ir abrikosus pamerkite vyne 3 val., paskui nusausinkite, sudėkite į "kišenę" ir apvyniokite medvilniniu siūlu arba sutvirtinkite mediniais smeigtukais.
Paruoštą suktinį dėkite į skardą, patepkite aliejumi ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę. Kepkite apie val., kartkartėmis apliejant susidariusiomis sultimis. Kai iškeps, patiekalą supjaustykite griežinėliais. Į stalą galite patiekti tiek karštą, tiek šaltą.