Vištiena su kopūstais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištiena su kopūstais


INGREDIENTAI:

500 g raugintų kopūstų,
200 ml baltojo vyno,
400 ml vištienos sultinio,
3 šaukštų kubeliais pjaustyto kumpio,
1 lauro lapo,
4 kadagio uogų,
druskos,
pipirų,
8 griežinėlių (juostų) šoninės,
8 vištienos filė gabalų (po 200 g),
2 kalendros šakelių,
4 šaukštų sviesto,
po 200 g žaliųjų ir mėlynųjų vynuogių,
1 šaukšto medaus.


GAMINIMAS:

Į puodą sudėkite kopūstus, kumpį, įpilkite vyno, 75 ml sultinio, įdėkite lauro lapą, kadagio uogas. Įberkite druskos, pipirų ir uždengus troškinkite 30 min. Šoninės griežinėlius sudėkite po 2 vieną ant kito. Vištienos filė išdėliokite ant šoninės juostelių.

Apibarstykite smulkintais kalendros lapeliais, druska ir pipirais, suvyniokite į šoninę. Sutvirtinkite mediniais smeigtukais. Apkepkite su 1 šaukštu sviesto. Supilkite likusį sultinį ir pašaukite į 120 laipsnių orkaitę. Keptuvėje išlydykite šaukštą sviesto ir jame ištirpinkite medų.

Sudėkite vynuoges ir išmaišykite. Mėsos suktinukus dėkite į lėkštę, išimkite smeigtukus. Padažą pavirkite, kol sutirštės. Įmaišykite 2 likusius šaukštus sviesto, įberkite druskos ir pipirų. Vištieną supjaustykite, patiekite su kopūstais ir vynuogėmis. Apliekite paruoštu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668