Čirviniai blynai su šokoladu ir bananais receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Čirviniai blynai su šokoladu ir bananais


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

B l y n ų tešlai:
250 g miltų,
2 kiaušinių,
70-100 g sviesto,
1 stiklinės pieno,
60-70 g cukraus,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
vanilinio cukraus su natūralia vanile,
žiupsnelio druskos.

Bananiniam kremui:
25 g sviesto,
šaukšto rudojo cukraus,
4 vidutinio dydžio bananų,
1 šaukšto brendžio,
150 tarkuoto šokolado.

GAMINIMAS:

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Sviestą ištrinkite su cukrumi, įdėkite trynius, įberkite druskos, vanilinio cukraus, išmaišykite. Maišant pamažu supilkite pieną, suberkite persijotus su kepimo milteliais miltus. Atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus, pusę tarkuoto šokolado.

Iškepkite čirvinius blynus. Kad jie būtų sausi ir traškūs, išimtus iš keptuvės galite sudėti į skardą ir pdžiovinti orkaitėje. Paruoškite padažą. Sviestą ir cukrų ištirpinkite keptuvėje. Bananus supjaustykite storesniais griežinėliais.

Apkepinkite svieste su cukrumi ant vidutinės ugnies apie 3 min. Įpilkite brendžio. Pakepinkite dar 2 min., kol bananai suminkštės, o padažas sutirštės. Blynus apibarstykite likusiu tarkuotu šokoladu, patiekite su padažu.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668