125 g margarino,
75 g cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
3 kiaušiniai,
250 g kvietinių miltų,
truputis druskos,
250 ml pieno,
125 ml mineralinio vandens,
1/4 arb. šaukštelio kepimo miltelių.
GAMINIMAS:
Kiaušinių baltymus ir trynius atskirkite. Sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, trynius ir druską sukite, kol visiškai ištirps cukrus. Baltymus išplakite iki standžių putų. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Į miltus maišydami supilkite pieną, sudėkite sviesto, cukraus ir trynių masę.
Gerai išmaišykite. Tada supilkite mineralinį vandenį, vėl gerai išmaišykite. Atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus. Kepkite storiems vafliams pritaikytoje vaflinėje, kol vafliai taps auksinės spalvos. Iš šios tešlos porcijos išeina 11-12 storų vaflių. Prieš patiekiant apibarstykite cukraus pudra.