Pangasijos kepsneliai su pomidorais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pangasijos kepsneliai su pomidorais


INGREDIENTAI:

600 g pangasijų filė,
indelis konservuotų pomidorų savo sultyse,
pusė raudonos ir
oranžinės paprikos,
gabalėlis raudonos aitriosios paprikos,
2 skiltelės česnako,
6 šaukštai sojų padažo,
3 šaukštai cukraus,
50 ml žemės riešutų aliejaus.


GAMINIMAS:

Rankomis iš žuvies suformuokite apvalius kepsnelius. Raudoną ir oranžinę paprikas išvalykite, susmulkinkite. Aitriąją papriką supjaustykite juostelėmis. Česnaką nulupkite, susmulkinkite. Sojų padažą maišykite su cukrumi dubenėlyje tol, kol ištirps cukrus.

Aliejų įkaitinkite paprastoje arba gilioje (kinų valgiams ruošti skirtoje) keptuvėje ir jame iškepkite žuvį, tada ją ištraukite ir padėkite ant popierinio rankšluoščio, kad nusivarvėtų. Česnakus pakepinkite aliejuje, kuriame kepė žuvis, tada sumeskite aitriąsias paprikas. Sukrėskite konservuotus pomidorus ir ant nedidelės ugnies kepkite apie 10 min.
Galiausiai supilkite sojų padažą, dar minutę patroškinkite ir padažu apšlakstykite žuvies kepsnelius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668