600 g pangasijų filė,
indelis konservuotų pomidorų savo sultyse,
pusė raudonos ir
oranžinės paprikos,
gabalėlis raudonos aitriosios paprikos,
2 skiltelės česnako,
6 šaukštai sojų padažo,
3 šaukštai cukraus,
50 ml žemės riešutų aliejaus.
GAMINIMAS:
Rankomis iš žuvies suformuokite apvalius kepsnelius. Raudoną ir oranžinę paprikas išvalykite, susmulkinkite. Aitriąją papriką supjaustykite juostelėmis. Česnaką nulupkite, susmulkinkite. Sojų padažą maišykite su cukrumi dubenėlyje tol, kol ištirps cukrus.
Aliejų įkaitinkite paprastoje arba gilioje (kinų valgiams ruošti skirtoje) keptuvėje ir jame iškepkite žuvį, tada ją ištraukite ir padėkite ant popierinio rankšluoščio, kad nusivarvėtų. Česnakus pakepinkite aliejuje, kuriame kepė žuvis, tada sumeskite aitriąsias paprikas. Sukrėskite konservuotus pomidorus ir ant nedidelės ugnies kepkite apie 10 min.
Galiausiai supilkite sojų padažą, dar minutę patroškinkite ir padažu apšlakstykite žuvies kepsnelius.