Įdaryti lietiniai su špinatais ir padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaryti lietiniai su špinatais ir padažu


INGREDIENTAI:

50 g grikių miltų,
50 g miltų,
1 kiaušinio,
300 ml pieno,
125 g šaldytų špinatų,
2 šaukštų aliejaus.

Į d a r u i:
350 g krabų lazdelių,
1 šaukštelio kario miltelių,
1 šaukšto majonezo,
2 šaukštų natūralaus jogurto,
2 šaukštų šviežių kalendrų.

G a r n y r u i:
1 ryšelio salotų lapų,
gabalėlio citrinos.


GAMINIMAS:

Persijokite miltus, viduryje padarykite duobutę ir įmuškite kiaušinį. Po truputį pilkite pieną, dėkite atšildytus špinatus ir maišykite. Tešlą palikite 30 min. pastovėti - jei matysite, kad ši per tiešta, pieno pilkite daugiau. Įdarui skirtus produktus, išskyrus kalendras, sumaišykite, tada pridenkite ir trumpam padėkite į šoną.

Įkaitus keptuvėje aliejui, iš tešlos iškepkite lietinius. Į įdarą sudėkite smulkintas kalendras, išmaišykite ir dėkite ant lietinio, tada gražiai perlenkite ir su salotų lapais bei citrinos griežinėliu patiekite į stalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668