50 g grikių miltų,
50 g miltų,
1 kiaušinio,
300 ml pieno,
125 g šaldytų špinatų,
2 šaukštų aliejaus.
Į d a r u i:
350 g krabų lazdelių,
1 šaukštelio kario miltelių,
1 šaukšto majonezo,
2 šaukštų natūralaus jogurto,
2 šaukštų šviežių kalendrų.
G a r n y r u i:
1 ryšelio salotų lapų,
gabalėlio citrinos.
GAMINIMAS:
Persijokite miltus, viduryje padarykite duobutę ir įmuškite kiaušinį. Po truputį pilkite pieną, dėkite atšildytus špinatus ir maišykite. Tešlą palikite 30 min. pastovėti - jei matysite, kad ši per tiešta, pieno pilkite daugiau. Įdarui skirtus produktus, išskyrus kalendras, sumaišykite, tada pridenkite ir trumpam padėkite į šoną.
Įkaitus keptuvėje aliejui, iš tešlos iškepkite lietinius. Į įdarą sudėkite smulkintas kalendras, išmaišykite ir dėkite ant lietinio, tada gražiai perlenkite ir su salotų lapais bei citrinos griežinėliu patiekite į stalą.