Tešla:
400 g. kruopmilčių,
70 g. medaus,
70 g. sviesto,
150 g. cukraus pudros,
šaukštelis sodos,
kiaušinis,
truputis vandens.
Kremas:
250 g. margarino,
200 g. cukraus pudros,
2 tryniai,
2 stiklinės pieno,
5 šaukštai manų košės,
pakelis vanilinio cukraus,
2 šaukštai kokosų drožlių.
GAMINIMAS:
Iš visų tešlai skirtų produktų užmaišyti tešlą, išminkyti, iškočioti į tris blynus. Subadyti šakute ir atskirai iškepti. Iš trynių, pieno, manų košės išvirti tirštą kremą, ataušinti, suberti kokosų drožles. Margariną ištrinti su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, maišyti ir po šaukštą sudėti kremą. Iškeptus blynus sutepti kremu ir įdėti į šaldytuvą.