Veršienos vyniotinis (čekų patiekalas) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršienos vyniotinis (čekų patiekalas)


INGREDIENTAI:

500 g veršienos,
50 g kiaulienos lašinių,
50 g kumpio,
1 rauginto agurko,
2 kiaušinių,
1 valg. šaukšt. miltų,
druskos.


GAMINIMAS:

Veršieną supjaustykite taip, kad jos galus galėtumėte suvynioti, pabarstyti druska, ant jos sudėkite kiaulienos lašinukus ir kumpio gabalėlius, kiaušinienę ir smulkiai supjaustytą agurką. Taip paruoštą mėsą suvyniokite, suriškite siūlu, pasūdykite ir iš abiejų pusių apkepinkite keptuvėje.

Pakepintą vyniotinį padėkite ant kepimo skardos, užpilkite vandeniu, kaitinkite orkaitėje reguliariai paliedami mėsos sultiniu 1-1,5 val. Kepimo metu susidariusias sultis paskaninkite miltais. Veršienos vyniotinį patiekite su virtomis ar keptomis bulvėmis, ryžiais, troškintomis daržovėmis ar daržovių salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668