Liežuvis su razinų ir krienų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Liežuvis su razinų ir krienų padažu


INGREDIENTAI:

Jaučio liežuvis (arba 2 kiaulių liežuviai),
3 šaukštai sviesto,
2 šaukštai miltų,
svogūnas,
morka,
saliero šaknis,
50 g razinų,
druskos,
cukraus,
krienų.


GAMINIMAS:

Liežuvį įdėkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir valandą virkite ant silpnos ugnies. Įdėkite morką, svogūną, saliero šaknį ir virkite kartu su liežuviu, kol šis suminkštės. Išvirusį liežuvį nulupkite ir supjaustykite riekelėmis.

P a d a ž u i: keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite į jį miltus, išmaišykite, palaukite, kol mišinys įgaus šviesiai rusvą spalvą, įpilkite sultinio, kuriame virė liežuvis. Į padažą suberkite razinas, tarkuotus krienus, druską, cukrų. Kelias minutes pavirkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668