T e š l a i:
1,5 stiklinės pieno,
1 stiklinės kvietinių miltų,
2 kiaušinių,
1 šaukšto aliejaus,
druskos.
Į d a r u i:
1-1,5 kg daržovių (morkų, kopūstų, bulvių, petražolių),
1 svogūno,
50-100 g sviesto,
2 kietai virtų kiaušinių,
grietinės padažui.
GAMINIMAS:
Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, įpilkite šiek tiek pieno ir suberkite miltus. Tešlą gerai išmaišykite, pamažu supilant likusį pieną ir aliejų. Iškepkite plonus lietinius. Daržoves troškinkite nedideliame kiekyje vandens, kol suminkštės. Atvėsinkite, smulkiai sukapokite, įdėkite susmulkintą ir svieste apkepintą svogūną, kapotus kiaušinius.
Į riebalais išteptą kepimo formą dėkite sluoksniais blynus ir susmulkintas daržoves. Viršutinį blyną apdėliokite sviesto gabaliukais. Kepkite orkaitėje 30 min. Patiekite su grietine arba grietinės padažu.