Plikyti sklindžiai su mėsos įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Plikyti sklindžiai su mėsos įdaru


INGREDIENTAI:

640 g bulvių,
100 g svogūnų,
200 ml pieno,
1 kiaušinio,
200 g miltų,
žiupsnelio druskos,
pipirų,
20 g manų kruopų,
krapų,
petražolių,
200 g grietinės.

Į d a r u i:
120 minkštos jautienos (tinka ir kita mėsa),
100 g lašinių,
1 svogūnų,
džiovintų mairūnų,
kvapiųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Nuskustas bulves ir svogūnus sutarkuokite smulkia tarka arba elektrine bulvių tarkavimo mašina, nusunkite, užplikykite karštu pienu, įmuškite kiaušinį, įberkite manų, druskos, maltų juodųjų pipirų. Mėsos įdarui sumalkite jautieną ir lašinius. Smulkintą svogūną pakepinkite aliejuje, įmaišykite į mėsos faršą, pagardinkite druska, maltais kvapiaisiais pipirais ir džiovintais mairūnais.

Į įkaitintą aliejų dėkite du sklindžius, gražiai išlyginkite. Ant sklindžių viršaus dėkite mėsos įdaro, ant viršaus dar dėkite bulvių tarkių ir kepkite, kol iš abiejų pusių gražiai paskrus ir iškeps mėsos įdaras. Sklindžius patiekite su grietine, pagardinta smulkintais krapais ir petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668