200 g miltų,
4 kiaušinių,
250 ml pieno,
200 g maltos jautienos,
kiaušinio,
2 svogūnų,
1 raudonos paprikos,
2 šaukštų sviesto,
po 3 šaukštus kečupo ir grietinės,
2 skiltelių česnako,
2 šaukštų petražolių,
aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Užmaišykite tešlą iš pieno, kiaušinių, miltų, žiupsnelio druskos ir palikite 30 min. Tuomet iškepkite lietinius. Smulkintą svogūną ir papriką pakepkite svieste, po to sudėkite mėsą, kiaušinį, kečupą, grietinę, petražoles, smulkintą česnaką, pagardinkite druska, pipirais ir iškepkite. Ant lietinių dėkite paruošto įdaro, gražiai susukite ir apskrudinkite aliejuje.