1 vištos filė,
2 desertinių šaukštų majonezo,
1 kiaušinio,
1 šaukštelio krakmolo,
prieskonių,
druskos,
pipirų,
žalumynų papuošti.
P a d a ž u i:
1 svogūno,
pievagrybių,
grietinės,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Filė supjaustykite mažyčiais gabaliukais. Įberkite prieskonių, pipirų, įdėkite majonezo, išmaišykite ir palikite šaldytuve šiek tiek pasimarinuoti. Prieš kepant į masę įmuškite kiaušinį, įberkite krakmolo, jei reikia, įberkite druskos, išmaišykite.
Kepkite blynelius keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Paruoškite padažą. Svogūnus ir pievagrybius susmulkinkite ir apkepkite aliejuje. Kai gražiai apskrus, įdėkite grietinės, įberkite druskos ir pipirų. Blynelius patiekite su padažu, papuoškite žalumynais.