Voveraičių ir vištienos apkepėlė su grietinėle receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Voveraičių ir vištienos apkepėlė su grietinėle


INGREDIENTAI:

Litras šviežių voveraičių,
2 vištienos krūtinėlės,
svogūnas,
4 bulvės,
300 g fermentinio sūrio,
200 g grietinėlės,
sviesto voveraičių kepimui,
3 skiltelės česnako,
šviežių krapų,
petražolių,
žiupsnelis kmynų,
druskos,
mėgstamų prieskonių pagal skonį.


GAMINIMAS:

Iškepkite arba išvirkite prieskoniais pagardintą vištieną. Po to apibarstykite kmynais ir supjaustykite. Išvirkite bulves pasūdytame vandenyje. Galima pagardinti sviestu. Svieste apkepkite voveraites ir sudėkite smulkiai pjaustytą vištieną. Dar truputį apkepkite, supilkite grietinėlę ir pagal skonį įdėkite druskos bei prieskonių.

Sumažinus ugnį truputį patroškinkite. Padažo turi būti daug. Jei jo trūksta, galima įpilti sultinio. Smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką, krapus, petražoles. Viską sumaišykite. Stambiai sutarkuokite sūrį. Į formą dėkite bulves, svogūnų su žolelėmis masę, tarkuotą sūrį, bulves, sūrį, svogūnų ir žolelių masę, voveraites, vištieną, sūrį. Kepkite 20-30 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsniųū temperatūros.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668