600 g virtos kalakutienos,
2 kiaušinių,
tarkuoto muskato riešuto,
druskos,
2 šaukštų sviesto,
2 šaukštų pieno,
2 šaukštų miltų,
aliejaus kepti,
daržovių garnyrui.
GAMINIMAS:
Virtą kalakutieną sumalkite. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Trynius sumaišykite su pienu atskirame inde. Į pieno ir kiaušinių mišinį įdėkite išlydytą sviestą, įberkite druskos, muskato riešuto, suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite.
Sudėkite maltą mėsą. Gerai atšaldytus kiaušinių baltymus išplakite atskirai ir sudėkite į paruoštą masę. Atsargiai išmaišykite. Dėkite po šaukštą paruoštos tešlos į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepkite sklindžius. Skanu su troškintomis daržovėmis.