Menkės su česnakais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Menkės su česnakais


INGREDIENTAI:

700 g menkės filė,
300 g neriebios šoninės,
2 svogūnų,
2 skiltelių česnako,
stiklinės sultinio,
3 šaukštų vyno acto,
4 šaukštų miltų,
5 šaukštų aliejaus,
0,5 šaukštelio garstyčių grūdelių,
šaukšto smulkintų petražolių lapelių,
saldžiosios paprikos miltelių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite mažais gabaliukais, apšlakstykite vyno actu, išmaišykite ir palaikykite pusvalandį šaldytuve. Šoninę supjaustykite plonais griežinėliais. Žuvies gabaliukus įtrinkite smulkiai kapotu česnaku, pabarstykite pipirais, paprika ir suvyniokite į šoninės juosteles.

Suktinukus sutvirtinkite smeigtukais, apvoliokite miltuose ir iškepkite pusėje nurodyto kiekio aliejaus. Juos užpilkite kitoje aliejaus dalyje apkepintais svogūnais, sultiniu, suberkite garstyčių grūdelius ir troškinkite 20 minučių. Prieš valgydami patiekalą apibarstykite smulkintomis petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668