700 g menkės filė,
300 g neriebios šoninės,
2 svogūnų,
2 skiltelių česnako,
stiklinės sultinio,
3 šaukštų vyno acto,
4 šaukštų miltų,
5 šaukštų aliejaus,
0,5 šaukštelio garstyčių grūdelių,
šaukšto smulkintų petražolių lapelių,
saldžiosios paprikos miltelių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite mažais gabaliukais, apšlakstykite vyno actu, išmaišykite ir palaikykite pusvalandį šaldytuve. Šoninę supjaustykite plonais griežinėliais. Žuvies gabaliukus įtrinkite smulkiai kapotu česnaku, pabarstykite pipirais, paprika ir suvyniokite į šoninės juosteles.
Suktinukus sutvirtinkite smeigtukais, apvoliokite miltuose ir iškepkite pusėje nurodyto kiekio aliejaus. Juos užpilkite kitoje aliejaus dalyje apkepintais svogūnais, sultiniu, suberkite garstyčių grūdelius ir troškinkite 20 minučių. Prieš valgydami patiekalą apibarstykite smulkintomis petražolėmis.