Pikantiška užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiška užkandėlė


INGREDIENTAI:

1 baklažano,
šiek tiek aliejaus kepti,
6-8 šaukštų pomidorų pastos,
1 svogūno,
2 skiltelių česnako,
po pluoštelį svogūnų laiškų,
petražolių,
raudonėlių,
krapų.


GAMINIMAS:

Nuplautą, nusausintą baklažaną supjaustykite skridinėliais, juos trumpai apkepinkite nedideliame kiekyje įkaitinto aliejaus ant didelės ugnies - kepkite tol, kad po to šakute galėtumėte pasmeigti.

Į pomidorų padažą įmaišykite labai smulkiai supjaustytą ar net smulkintuvu sumaltą svogūną, sutraiškytą česnaką, daug kapotų žalumynų, kad gautumėte tirštą masę. Baklažanų skridinėlius pasūdykite, ant jų nestorai užtepkite pasiruoštos masės ir apibarstykite likusiais žalumynais. Užkanda tinka prie raudonojo vyno.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668