Kepti kalmarai alaus tešloje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti kalmarai alaus tešloje


INGREDIENTAI:

500 g kalmarų (šaldytų),
150 g miltų,
1 stiklinės šviesiojo alaus,
2 kiaušinių baltymų,
aliejaus kepti,
1 šaukšto alyvų aliejaus,
1 citrinos sulčių,
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų,
smulkintų krapų.


GAMINIMAS:

Išplakite alų su sijotais miltais, alyvų aliejumi, trupučiu druskos bei pipirų. Paruoštą tešlą palikite 30 min. pabrinkti. Kalmarus atšildykite, nuplaukite, supjaustykite žiedeliais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Įmaišykite į tešlą standžiai išplaktus kiaušinių baltymus.

Panardinkite kalmarų žiedus į tešlą ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus. Iškeptus žiedus dėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų riebalų perteklius. Valgį patiekite pabarščius krapais ir papuošus citrinų skiltelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668