500 g moliūgo,
4 šaukštų aliejaus,
1 svogūno,
1/2 šaukštelio maltų migdolų,
1/2 šaukštelio malto cinamono,
4 vištienos filė,
400 g konservuotų pomidorų,
1-2 šaukštelių cukraus,
400 g konservuotų avinžirnių,
3 šaukštų smulkintos kalendros,
2 cm imbiero šaknies.
GAMINIMAS:
Nuvalykite moliūgą, išimkite sėklas, minkštimą supjaustykite kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir subėrus smulkintus svogūnus lengvai apkepkite, po to sudėkite smulkintą imbierą, gabaliukais pjaustytą vištienos filė, viską kepkite apie 3-5 min., nuolat pamaišykite.
Po to sudėkite skiltelėmis pjaustytus pomidorus, suberkite cukrų, pagardinkite prieskoniais. Į keptuvę suberkite nupiltus avinžirnius, sudėkite moliūgo gabalėlius, įpilkite 4-5 šaukštus vandens, pridenkite ir ant lengvos ugnies troškinkite 20-30 min. Baigus troškinti pabarstykite smulkinta kalendra ir iš karto tiekite.