Paprika su kapota jautiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Paprika su kapota jautiena


INGREDIENTAI:

4 paprikos,
125 g ryžių,
2 svogūnai,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
250 g kapotos jautienos,
250 ml mėgstamo sultinio,
druskos,
pipirų,
kario pagal skonį.


GAMINIMAS:

Išvirtus ryžius atvėsinkite ir nusausinkite. Švarioms paprikoms nupjaukite viršūnėles ir išvalykite sėklas. Svogūną smulkiai supjaustykite. Alyvuogių aliejuje pakepinkite svogūnus, kol jie taps permatomi. Į keptuvę įdėkite kapotą mėsą ir maišant pakepkite. Įberkite ryžius, viską pagardinkite druska, pipirais ir kariu.

Paprikas prikimškite įdaro mase ir uždenkite nupjautomis paprikų kepurėlėmis. Sudėkite į formą, pateptą aliejumi, ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros. Užvirkite sultinį, smulkiai supjaustykite svogūną, pagardinkite kariu. Padažą įpilkite į formą, kurioje kepa paprikos. Kepkite 50 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668