Juodųjų serbentų uogienė receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Juodųjų serbentų uogienė


Recepto įvertinimas:2 balai2 balai


INGREDIENTAI:

1 kg juodųjų serbentų,
600 g cukraus,
2 šaukštelių cinamono,
1 šaukštelio maltų gvazdikėlių,
1 šaukštelio muskatų,
100 ml 5 proc. obuolių arba vyno acto.

GAMINIMAS:

Serbentus bei cukrų suberkite į storadugnį puodą ir virkite 15 min. Tada sudėkite prieskonius, supilkite vyno actą ir virkite dar 30 minučių. Kai išvirs, sukrėskite į stiklainius ir sandariai uždarykite.

Prieš dėdami uogienę į stiklainius, leiskite jai keliolika minučių "pailsėti" - uždenkite medžiaginiu rankšluoščiu, kad sugertų nereikalingą drėgmę.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668