1 pakelio šaldytos pangasijų filė,
1 pakelio sluoksniuotos bemielės šaldytos tešlos,
2 svogūnų arba porų (geriausia vienas raudonas ir vienas baltas svogūnas),
3-4 morkų,
8 pievagrybių,
1 kiaušinio,
200 g fermentinio sūrio,
majonezo pagal skonį,
žuvų prieskonių,
šiek tiek krapų.
GAMINIMAS:
Pirmiausia atšildykite šaldytus produktus. Kepimo skardą ištepkite riebalais, išklokite tešla visą kepimo skardos dugną ir subadykite šakute. Per visą skardą ant tešlos išdėliokite pangasijų filė, apibarstykite žuvų prieskoniais. Pasiruoškite įdarą. Nulupkite svogūnus (ar porus), vieną supjaustykite smulkiai, kitą - žiedeliais.
Morkas sutarkuokite burokine tarka ir kartu su smulkintais svogūnais pakepinkite, kol gražiai apskrus. Visą iškeptą įdarą sudėkite ant žuvies ir gražiai išlyginkite. Supjaustykite pievagrybius ir sudėkite ant viršaus, apibarstykite tarkuotu sūriu, uždėkite keletą šaukštų majonezo ir išlyginkite per visą kepinį.
Tada uždėkite antrąjį tešlos lakštą, kad būtų uždengtas visas įdaras, šiek tiek lengvai paspauskite, kad išsilygintų paviršius. Kiaušinio plakiniu aptepkite tešlos paviršių. Kepkite apie 40 min. 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrus, o tada dar 10 min. 140 laipsnių orkaitėje.