Kepta duonelė su česnakiniu tepiniu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta duonelė su česnakiniu tepiniu


INGREDIENTAI:

1 prancūziško batono,
300 g sviesto,
3 skiltelių česnako,
200 g fermentinio sūrio,
1/2 stiklinės smulkintų petražolių lapelių,
pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Batoną supjaustykite pailgomis riekėmis. Inde mediniu šaukštu ištrinkite sviestą iki purios masės. Tada sudėkite smulkintą česnaką, petražoles, pipirus ir tarkuotą sūrį. Viską gerai išmaišykite. Paruoštu tepiniu batono riekeles tepkite iš abiejų pusių ir dėkite ant įkaitintų grotelių. Kepkite apie 1-3 min. iš abiejų pusių. Iškeptas tuoj pat tiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668