2 dėžučių konservuoto tuno,
6 šaukštų majonezo,
3 kietai virtų kiaušinių,
2 skiltelių česnako,
žiupsnelio paukštienos prieskonių,
400 g fermentinio sūrio,
alyvuogių papuošimui,
7 tortilijos blynų,
žalumynų.
GAMINIMAS:
Pasiruoškite pertepimus. Tuno pertepimas: inde sumaišykite 2 dėžutes konservuoto tuno ir 2 šaukštus majonezo. Kiaušinio pertepimas: 3 kietai virtus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka arba supjaustykite mažais kubeliais. Po to berkite paukštienos prieskonius, dėkite smulkintą česnako skiltelę, 2 šaukštus majonezo ir viską gerai išmaišykite.
Sūrio pertepimas: sutarkuokite fermentinį sūrį, sumaišykite 1 smulkinto česnako skiltelę ir 2 šaukštus majonezo. Tortilijos blynus šiek tiek sutepkite majonezu ir sluoksniuokite: blynas, 1/2 tuno pertepimo, blynas, 1/2 kiaušinio pertepimo, blynas, 1/2 sūrio pertepimo ir t.t. Papuoškite alyvuogėmis, žalumynais ir 4-5 valandas laikykite šaldytuve.