4 menkės filė gabaliukų,
čiobrelių šakelės,
3 skiltelių česnako,
kubelio vištienos sultinio,
4 didelių bulvių,
1 šaukšto sviesto,
stiklinės pieno,
aliejaus,
petražolių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Paruoštą žuvį įdėkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu, įdėkite kubelį sultinio, čiobrelio ir virkite 7 min. Žuvį išimkite, nuvarvinkite ir susmulkinkite nedideliais gabaliukais. Bulves nuskuskite, išvirkite pasūdytame vandenyje, nupilkite, sutrinkite. Įpilkite pieną, įdėkite šaukštą sviesto, kruopščiai išmaišykite. Petražoles susmulkinkite.
Česnaką smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite česnaką, įdėkite žuvį ir maišant kepkite 8 min. Įberkite 1/2 petražolių, kepkite dar 3 min. Įberkite druskos, pipirų, gerai išmaišykite. Į kepimo indą, pateptą riebalais, dėkite sluoksnį košės, ant jos sudėkite žuvį, ant viršaus vėl sluoksnį bulvių košės. Pašaukite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 30 min.