Triušiena su baravykais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušiena su baravykais


INGREDIENTAI:

20 g slyvų,
150 g triušienos be kaulų,
40 g keptų svogūnų,
30 g šaldytų baravykų,
1 virta morka,
1 obuolys,
100 g grietinėlės,
2 šaukštai citrinų sulčių,
50 g aliejaus,
paukštienos prieskonių,
muskatų,
universalaus prieskonių mišinio,
džiovintū mairūnų.


GAMINIMAS:

Triušieną supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Kepkite keptuvėje su aliejumi 7 min., tada sudėkite kubeliais supjaustytus baravykus ir morkas, suberkite svogūnus, pagardinkite prieskoniais. Obuolį supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į keptuvę, supilkite grietinėlę, citrinų sultis, užvirinkite, įdėkite džiovintų slyvų. Patiekite su virtais ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668