Žuvis su garstyčiomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvis su garstyčiomis


INGREDIENTAI:

500 g baltos žuvies (menkės ar jūros lydekos filė),
po 2 šaukštus grūdėtųjų garstyčių ir
medaus,
pusės citrinos sulčių,
nutarkuotų citrinos žievelių,
apelsino sultys,
2 šaukštai vynuogių kauliukų aliejaus,
3 skiltelės česnako,
pagal skonį rytietiškų žuvų prieskonių,
kelios šakelės šviežių čiobrelių (papuošti).


GAMINIMAS:

Žuvį nuplaukite, labai gerai nusausinkite popieriniu rankšluoščiu, įtrinkite žuvų prieskoniais, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į plokščią gilų dubenį. Paruoškite marinatą: sumaišykite garstyčias ir medų, išspauskite česnako skilteles, įmaišykite nutarkuotas citrinos žieveles.

Nepamirškite įdėti citrinų ir apelsinų sultis, gautu mišiniu tolygiai įtrinkite žuvį ir bent dviem valandoms palikite pasimarinuoti. Marinuotus žuvų gabalėlius nuvarvinkite, suvyniokite į foliją, jos kraštelius užlankstykite ir kepkite karštoje orkaitėje apie 15 min. Valgykite su mėgstamu padažu ir žaliomis salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668