Burokėlių salotos su karamelizuotais svogūnais receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėlių salotos su karamelizuotais svogūnais


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

2 burokėliai,
3 morkos,
150 g oranžinio moliūgo,
2 svogūnai,
po 150 ml tepamojo varškės sūrelio ir
rikotos,
šaukštas sviesto,
šaukštelis rudojo cukraus,
druskos,
juodųjų pipirų,
2 šaukštai aliejaus,
pusės apelsino sulčių,
saujelė šviežių žalumynų.

GAMINIMAS:

Morkas, burokėlius ir moliūgą nulupkite, stambiai supjaustykite, tada sudėkite į karščiui atsparią kepimo formą, apšlakstykite aliejaus ir apelsinų padažu ir kepkite karštoje orkaitėje, kol suminkštės. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

Nedideliame puodelyje išlydykite sviestą ir, iki dailiai pagels, apkepinkite svogūnus. Tada suberkite rudąjį cukrų, svogūnus šiek tiek pasūdykite, pagardinkite pipirais, įpilkite šlakelį apelsinų sulčių, puodelį uždenkite ir troškinkite svogūnus ant mažos ugnies apie 10 min.

Tada atidenkite ir palaukite, kol visas skystis nugaruos. Svogūnus, morkas, moliūgus ir burokėlius išdėliokite lėkštėse, ant viršaus krėskite su rikota sumaišyto tepamojo varškės sūrelio, dėkite po kelias krapų ir petražolių šakeles.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668