Triušio šlaunelės su apelsinų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušio šlaunelės su apelsinų padažu


INGREDIENTAI:

2 triušio šlaunelės,
kvapiųjų ir juodųjų pipirų,
1 petražolės šaknis,
2 laurų lapai,
50 g sviesto,
1 apelsino sultys,
50 g grietinėlės,
druskos.


GAMINIMAS:

Šlauneles išvirkite su prieskoniais. Išvirusią mėsą apkepkite keptuvėje su sviestu, įberkite druskos, pipirų ir maišydami supilkite apelsinų sultis bei grietinėlę. Uždenkite ir troškinkite 10-15 min. Šlauneles patiekite karštas su padažu, galite papuošti apelsinų griežinėliais ir petražolių šakelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668