400 g virtų makaronų (vidut. dydžio kriauklelių),
400 g šparaginių pupelių,
300 g rūkytos kalakutienos filė,
300 g vynuoginių pomidorų,
3 kiaušinių,
1 stiklinės riebios grietinėlės,
200 g tarkuoto kietojo sūrio,
po žiupsnelį druskos,
maltų baltųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Pupeles išvirkite ir nukoškite. Pomidorus supjaustykite į keturias dalis. Sumaišykite pupeles, juostelėmis pjaustytą kalakutieną ir pomidorus. Į sviestu išteptą formą sudėkite pusę makaronų, ant jų paskleiskite daržovių ir paukštienos mišinį.
Kiaušinius suplakite su grietinėle, trupučiu druskos bei pipirų, įdėkite pusę sūrio, išmaišykite. Pusę gauto mišinio supilkite ant daržovių ir paukštienos sluoksnio. Viršuje tolygiai sudėkite likusių makaronų sluoksnį, užpilkite jį likusiu padažu, apibarstykite gaminį sūriu ir iškepkite.